Specialtrailer

Trailergaarden Gantrup er din forhandler af specialtrailere, og på denne side finder du alle vores underkategorier. Som det fremgår her på siden, kan vi tilbyde adskillige varianter. Lige fra tiptrailere, bådtrailere, og autotrailere, til motorcykel trailere og meget mere. Vi ønsker naturligvis at kunne tilbyde de bedste specialtrailere på markedet og har derfor allieret os med de mest erfarne og populære producenter i branchen. Du kan blandt andet vælge imellem modeller fra Neptun og Stema, og vi opdaterer ofte udvalget med helt nye produkter. Lyder det som noget for dig, så gør dig selv en tjeneste og tag et kig på alle vores modeller her på siden. Har du spørgsmål, så er vi altid glade for at høre fra dig.

Specielle trailere til specielle behov

Vi bestemmer ikke, hvad du bruger din trailer til, vi leverer det du skal bruge. Vores specielle trailere er til alle vores kunder, der har helt specifikke behov, og de behov skal selvfølgelig også tilfredsstilles. Der findes så uendelig mange muligheder med vores mange muligheder for gode, solide trailere, og det kan ses på denne side. Med disse specielle trailere kan du både flytte biler, boliginventer eller noget helt tredje. Det de har til fælles, er de bund solide konstruktioner, den høje kvalitet og den skarpe pris. Hos Trailergaarden Gantrup får du altid den fulde pakke, og vi nyder at levere den til dig.

Specialtrailere uanset dine ønsker

Anvendelsesmulighederne med vores specialtrailere er mange. Tiptrailere med mange forskellige lastkapaciteter, maskintrailere, bådtrailere, MC trailere, autotrailere eller en lukket trailer med plads til masser af cargo. Hos os har du masser af valgmuligheder, og vi har masser af erfaring i trailerbranchen. Det betyder, at vi kan give dig gode råd og vejledning. På den måde finder vi l den helt rette trailer, der opfylder alle dine krav og ønsker. Kontakt os gerne på tlf. 2217 5157, så du kan lave den perfekte investering i din nye specielle trailer til privat og erhverv.

loader
Indlæser...