Vis: 

Her hos Trailergaarden-Gantrup finder du utroligt mange produkter inden for trailerverdenen, og det kan motorcyklister også gøre brug af. Har du ofte et behov for at transportere din motorcykel fra sted til sted, hvor det ikke er muligt at køre på motorcyklen, så har du behov for en MC trailer, og sådan nogle ligger vi inde med. Her på siden kan du se vores Neptun trailer specielt lavet til motorcykler, og vi kan garantere dig for, at den er af høj kvalitet. Hvis du vil have fat på en MC trailer uden dikkedarer, er det hos os, du finder den, og du kan afhente den i Østbirk eller Slagelse, alt efter eget valg.

 Få finansieret din trailer rentefrit over 12 eller 23 mdr. - Klik for mere

Side:
View:
Produkter / side
Sorter efter
 Neptun trailer MOTO N7-220-3 tip 

Total : 750 / 500 kg - Last : 610 / 360 kg
Indv. ladmål 225 x 148 cm
Uden påløbsbremse - Med tip & Rampe

 6.695,00 DKK inkl. moms 
 Vis  
 STEMA MT 850 Bremse BS2 

Total : 850 kg - Last : 680 kg
 ladmål 195 x 153 cm
MED påløbsbremse -  Rampe

 10.995,00 DKK inkl. moms 
 Vis  
 STEMA MT 850 Bremse BS3 


 15.495,00 DKK inkl. moms 
 Vis  
 STEMA MT 1300 

Total : 1300 kg - Last : 889 kg
 ladmål 257 x 189 cm
Påløbsbremse -  Rampe - Næsehjul

 20.295,00 DKK inkl. moms 
 Vis  
Side:

Alsidige MC trailere

Vi kan have behov for attransportere vores motorcykler til service, når du skal på ferie eller bare have flere med, end man kan på en motorcykel. Ligegyldigt, hvad årsagen er til, du skal bruge en MC trailer, så får du hos Trailergaarden Gantrup en sikker og praktisk MC trailer, der tilfredsstiller alle dine behov. Der er et bredt udvalg her på siden, og der er plads til flere motorcykler, og ramperne gør det simpelt og let at få motercyklen på ladet og gjort klar til montering. Du finder ligeledes flere forskellige vægtklasser af MC trailere her på siden. Alt efter hvor mange motorcykler, du skal have med, og hvor meget de vejer, kan du vælge den, der passer præcis til dine krav.

Sikker transport med en MC trailer

For mange er motorcyklen et uvurderligt transportmiddel, der gør turen til en oplevelse i sig selv. Derfor skal man selvfølgelig også passe godt på sit kære eje. Med en trailer der er specifikt tiltænkt transport af motorcykler, kan du være tryg, når du transporterer. Neptun, WM Meyer og STEMA er anerkendte leverandører, som vi har et sundt samarbejde med, så vi kan levere fordelagtige og lave priser. Er du i tvivl om, hvad forskellen på de forskellige trailere er, eller hvilke egenskaber, du skal lede efter, når du kigger på MC trailer, så er du altid velkommen til at kontakte os på 2217 5157