Lukket trailer

Trailer med lukkede sider Fra WM Meyer, Henra og Stema

Trailergaarden Gantrup forhandler lukkede trailers af typen box-trailers beregnet til enhver form for cargo/last indenfor erhverv. Her er der tale om meget praktiske og anvendelige trailers fra producenterne WM Meyer/Stema i box-format model cargo med lukkede sider og enten med enkelt dør eller dobbelt dør bagi, afhængig af trailermodellen. Derudover fås Stema trailers med en hardtop overdækning. Det er muligt at vælge mellem lukkede WM Meyer/Stema cargo box-trailere med en totalvægt på enten 750 kg, 1300 kg, 2000 kg, 2700 kg, 3000 kg eller 3500 kg. Lastevnen varierer fra omtrent 400 kg og helt op til ca. 2500 kg. Dermed er det muligt at transportere dine ejendele sikkert frem ved brug af den praktiske cargo box-trailer med lukkede sider fra WM Meyer/Henra/Stema - perfekt til erhverv.

Kvalitetssikre cargotrailere til erhverv

Man kan altid bruge en cargotrailer med lukkede sider. Om det er i den tunge 3500 kg ende eller i den lette og mobile 750 kg, så kan du være sikker på, at din cargotrailer til erhverv ikke kommer til at samle støv. En cargotrailer har masser af anvendelsesmuligheder og vores af slagsen er fra WM Meyer, Henra og Stema, så det er kvalitet, du finder indenfor cargotrailere til erhverv her på siden. Skal du bruge en eller flere cargotrailer/boxtrailere til private eller erhverv, så er du velkommen til at købe direkte her på siden eller ringe til os på 2217 5157, så assisterer vi hos Trailergaarden Gantrup dig gerne.

Den perfekte cargotrailer til dit erhverv

Der findes masser af gode cargotrailere, men der er stor forskel på dem, så husk at læse nærmere om den enkelte trailer ved at klikke ind på dem. Skal du have påløbsbremse, næsehjul, isolerede sider til køle/varme-opgaver, ramper, adaptere eller noget helt andet, så er det vigtigt at du laver dit hjemmearbejde, før du køber din lukkede trailer til erhverv. Vi ved alt om vores udvalg af trailere til erhverv, så du er også velkommen til at kontakte os og fremlægge dine krav, så vi kan finde den perfekte cargotrailer ud fra det. Vi har desuden gode samarbejdspartnere som kan hjælpe med finansieringen, så det behøver du ikke bekymre dig om.

loader
Indlæser...