Trailere med to aksler

Udvid din Lastkapacitet med to-akslede trailere fra Neptun

Her præsenteres du for vores skønne udvalg af trailere med to aksler fra det anerkendte kvalitetsmærke Neptun. Vores trailere med to aksler fås i en lang række modeller, så du har mulighed for at finde og vælge den model, der tilpasser sig netop dine krav og behov. Du finder naturligvis modellerne i flere forskellige størrelser, vægtkapaciteter, med forskellige funktioner, ekstra udstyr og meget mere. Så du kan trygt gå på udkig i vores udvalg og være sikker på at finde noget, der kan bruges herfra. Er du i tvivl om noget, eller har du spørgsmål, er du dog altid velkommen til at kontakte vores søde og erfarne kundeservice.

Det største udvalg af trailere med to aksler

Her hos Trailergaarden Gantrup finder du desuden et stort udvalg af hobbytrailere, der har to aksler. Denne trailertype kaldes boogietrailere, og vi forhandler nogle fantastisk gode boogietrailere fra Neptun på denne side. Vores udvalg af Neptun trailere med to aksler dækker over trailere med en maksimal lastvægt på op mod 935 kg samt mindre trailere med en lastvægt på max 531/281kg. De mange trailere med to aksler, vi forhandler på denne hjemmeside, findes med forskellige former for sider, og du kan både få en trailer med sidegitter, med høje presenninger og med almindelige lave sider. Du kan også finde gode pakketilbud, hvor du eksempelvis kan få et næsehjul med i købet.

De bedste trailere med to aksler til de skarpeste priser

Udover at forhandle trailere med to aksler i en lang række forskellige, smarte og praktiske modeller fra et af de bedste mærker på markedet, finder du dem her hos Trailergaarden Gantrup til markedets bedste og skarpeste priser. Uanset hvilken model, du udser dig, er prisen skarp - og hvor end i landet du bor, har du mulighed for at afhente din nye trailer inden for en overskuelig distance. Du kan nemlig både afhente i Jylland og på Sjælland. Derfor er vi din foretrukne forhandler af trailere med to aksler, samt alle de andre modeller, du finder i vores flotte og imponerende sortimenter.