Stematrailer - Stål sider

Stema Trailere med Stålsider - Din garanti for Tysk kvalitet og holdbarhed

Her på siden finder du vores flotte sortiment af Stema trailere med stålsider, der er kendt for sin yderst høje og tyske kvalitet. Vores sortiment af Stema trailere med stålsider spænder bredt, så du nemt kan finde den størrelse, vægtkapacitet samt andre funktioner, der opfylder dine krav og behov til din nye trailer. Så gå blot på udkig i vores kvalitetsbevidste sortiment og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp og vejledning i forbindelse med at vælge den rette trailer model. Når du handler hos os, har du mulighed for at afhente din trailer både i Jylland og på Sjælland, så du ikke skal køre langt for at få den hjem.

Steam trailere med stålsider af god, tysk kvalitet

Trailerne fra den tyske virksomhed Stema er monteret med modstandsdygtige stålsider og er produceret i Tyskland, hvilket er din garanti for en trailer af høj kvalitet. Stema har over 70 års erfaring med fremstilling af trailere, hvilket også kommer til udtryk i udviklingen af producentens sortiment med stålsider. Stema trailer med stålsider og hardtop har en totalvægt på 750 kg og en lastevne på 585 kg. Med til din Stema trailer med stålsider hører plastskærme, syv-polet stik, en bund boltet fastet i traileren, fire styk indvendige surringskroge og den smarte hardtop/overdækning i metal med støddæmper og lås.

Stema trailer med stålsider af den højeste kvalitet og til de skarpeste priser

Når du vælger at handle her hos Trailergaarden Gantrup, er du både sikret den højeste kvalitet af produkter, samtidig med at vi forhandler dem til markedets skarpeste priser. Med en Stema trailer med stålsider her fra vores brede udvalg går du aldrig galt i byen. Hos os finder du det bredeste udvalg af Stema trailer modeller, der opfylder dine behov og ønsker, og uanset hvilken af modellerne du har udset dig, finder du den til den bedste pris hos os. Så gør dig selv en tjeneste og vælg en trailer hos os - det gør dine fremtidige køreture, hvor der skal transporteres ting og sager, meget nemmere og mere praktiske.