Ladtrailere 3000 kg

Hos Trailergaarden Gantrup er vi specialister i erhvervstrailere. Vi tilbyder et bredt udvalg, så firmaer kan vælge de trailere, der passer mest optimalt til firmaets behov. I denne kategori finder du 3000 kg erhvervstrailere. Det betyder, at du kan transportere almindelige biler, tunge maskiner og meget andet. Vi sælger erhvervstrailere fra Eduard, der har skabt nogle i denne vægtklasse i forskellige dimensioner. Alle trailerne herunder kommer med påløbsbremse, og nogle er udstyret med ramper under ladet.

Vi håber, at du er i stand til at finde den rigtige 3000 kg erhvervstrailer i vores udvalg.
Vi vil meget gerne hjælpe dig på 22 175 157, hvis du har spørgsmål.

Transporter tungt gods med 3000 kg erhvervstrailere

Uanset hvor stort og tungt det, du skal have transporteret fra A til B, er, finder du erhvervstrailere på 3000 kg hos os, der kan klare opgaven. Hvad end du skal have transporteret biler eller andre transportmidler, diverse maskiner, møbler eller noget helt andet, så er det muligt med vores solide, holdbare 3000 kg erhvervstrailere. Her finder du flere forskellige modeller, så du kan finde den rette til dine behov – find bl.a. modeller med ramper, for- og bagklapper samt modeller, der kan tippes og meget andet. I vores udvalg er mulighederne mange, og din fremtidige fragt og transport vil blive lettere, hurtigere og mere professionel.

3000 kg erhvervstrailere i bedste kvalitet

I vores udvalg af 3000 kg erhvervstrailere finder du kun de bedste modeller, der er at finde på markedet. Med mærker, som Henra og Eduard, er holdbarhed, design, anvendelighed m.m. af højeste kvalitet. Alle vores trailere egner sig godt til både private, firmaer og andre, der har brug for en kvalitetstrailer at transportere stort med. Hvis du har spørgsmål, er i tvivl om det mindste eller blot ønsker professionel vejledning, står vi altid til rådighed, så vi sammen kan finde den rette trailer til dine behov.

loader
Indlæser...