Ladtrailere 3500 kg

Her finder du vores udvalg af store 3500 kg erhvervstrailere, som kan benyttes til transport af tunge maskiner samt biler. Hos Trailergaarden Gantrup kan du vælge mellem erhvervstrailere i den tunge ende fra producenter, som Henra og Eduard. Alle Modeller med påløbsbremse samt mange af modellerne kommer med indbygget ramper.

Hvis du mangler en trailer til professionel brug, er du kommet til det rigtige sted. Vi kan i fællesskab finde den rigtige løsning og 3500 kg erhvervstrailer ud fra dine behov.
Ring til os på 22 175 157, og hør meget mere om de modeller, du er interesseret i.

Transportér tungt med 3500 kg erhvervstrailere

Med vores brede udvalg af 3500 kg erhvervstrailere er det intet problem at transportere tungt gods fra A til B. Vores mange modeller varierer i alt fra størrelse, mærke, funktioner m.m. Her finder du bl.a. varianter, der er op til fem meter lange, så du nemt kan fragte alt fra store maskiner til køretøjer og meget andet herpå. Du finder både varianter med ramper, så traileren lettere kan læsses samt modeller med vippe effekt, til når godset skal af igen. Vi hjælper dig altid gerne med at finde den rette trailer for dig, hvis du skulle være i tvivl eller have spørgsmål til noget.

De bedste 3500 kg erhvervstrailere på markedet

Hos Trailergaarden Gantrup forhandler vi udelukkende trailere i højeste kvalitet, og dette gælder alle vores modeller, også disse i vægtklassen; 3500 kg erhvervstrailere. Her forhandler vi populære, solide mærker, som Henra og Eduard, der begge er kendetegnet ved deres holdbare og slidstærke designs. Alle vores trailere er velegnede til fragtning og transport af diverse slags gods – men skal du fragte ekstra tungt, er en af vores 3500 kg erhvervstrailere det rette til formålet. Tag et kig i vores varierede udvalg og find den rette trailer for dig og det, du skal have flyttet eller transporteret.

loader
Indlæser...