Brian James Trailers

Brian James Lukket Autotrailer

Se udvalget

Brian James Autotrailer

Se udvalget

Brian James Maskintrailer

Se udvalget

Brian James Ladtrailer

Se udvalget

Brian James Tiptrailer

Se udvalget

Brian James Trailers er et engelsk brand der producerer high end trailere til professionelle og kvalitetsbevidste forbrugere.

BJT er startet som en familievirksomhed for 40 år siden med fokus på autotrailere til motorsport og har gradvist udvidet produktkataloget til også at omfatte trailere som fx maskintrailere, ladtrailere og tiptrailere.

En Brian James Trailer er en highend trailer, hvor der uanset hvilken type og model du vælger, er kræset for detaljer og kvalitet. Der er tale om yderst kraftige og robuste trailere med to- eller tre aksler, LED-lys, reservehjul og meget mere.

 

Konfigurer din egen trailer

Uanset type og model har Brian James Trailers et enormt stort sortiment med adskillige muligheder for at tilpasse den enkelte trailer.  På vores hjemmeside tilbyder vi et mindre udvalg af Brian James Trailers, men giver dig muligheden for at konfigurere din trailere så den matcher lige præcis dine behov lige her 

 

Når du har konfigureret din trailer, modtager vi besked fra Brian James Trailers om din forespørgsel og kontakter dig herefter med information om bestilling, levering og afhentning.