Autotrailer

Vi har autotrailer til transport af de fleste typer biler, som er bygget til at kunne transportere forskellige belastninger. Nogle af modellerne kommer med indbygget rampe. Vi har både en autotrailer til den private kunde og til den professionelle. Vælg mellem en maskintrailer med eller uden påløbsbremse hos Trailergaarden Gantrup. Der er flere detaljer for hver enkel model tilgængelig, hvis du trykker på en af autotrailerne. Vi sidder parat til at besvare eventuelle spørgsmål, som du sidder inde med, og vi vil med glæde hjælpe dig med at finde den rigtige løsning i forhold til dine krav.

Praktiske autotrailere med tip og rampe

Både private og professionelle vil kunne nyde godt af de solidt konstruerede autotrailere, du kan finde her på siden. Virksomheder kan have brug for at have muligheden for at transportere biler. Om det er til service eller andet, så kan du trygt vide, at vi kun forhandler autotrailere, hvor der tydeligt har været øje på kvaliteten og sammensætningen af specifikationer, bæreevne og robusthed. Med tip bliver det ikke lettere at få læsset dit transportmiddel op på traileren. Et par gode ramper er næsten lige så gode, og det kan være en vanesag, hvad man er til, men hos Trailergaarden Gantrup kan du være sikker på, at du får masser for pengene.

Hjælp og rådgivning til valg af autotrailer

Det er vigtigt, at man gør sit hjemmearbejde, inden man investerer i autotrailer. Du skal have styr på bæreevne, de forskellige specifikationer som tip, pumpe surringsmulighederne og så videre. Der er mange forskellige lastkapaciteter, og du skal være sikker på, at du køber en, der passer til det du skal laste med. De mange forskellige autotrailere kan gøre det svært at vælge. Skal det være tip eller rampe? STEMA, WM Meyer eller Neptun? Vi står altid klar med ekspert rådgivning, og vi har mange års erfaring og er klar til at dele ud af den til alle kunder og potentielle kunder. Ring til os på 2217 5157.

loader
Indlæser...