WM Meyer trailere

En WM Meyer box/cargo trailer er praktisk af mange grunde

Mærket WM Meyer er det perfekte eksempel på tysk kvalitet, når det er bedst. Derfor er vi stolte af at kunne præsentere dig for et flot udvalg af WM Meyer trailere på denne side. Det tyske mærke har siden 1965 leveret produkter i højeste kvalitet – produkterne udmærker sig blandt andet ved at være særdeles modstandsdygtige. På siden her finder du både køletrailere og box/cargo trailere fra WM Meyer – selvfølgelig i vidt forskellige størrelser. Hvad har du brug for? Hvis du har spørgsmål til vores WM Meyer trailere, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at give dig personlig og kompetent vejledning. Det er vigtigt, at du ender med det rette køb, da en trailer ikke er en helt lille investering – selvom vi hos Trailergaarden Gantrup har gode priser. Der skal ikke være den mindste tvivl om, hvorvidt du er endt med den rigtige variant.

Du ved det sikkert allerede, men en box/cargo trailer er ret praktisk på mange punkter. Da den er lukket, giver den både beskyttelse mod vejr og tyveri. Derudover får du mulighed for at stable dine ting højt, uden at du skal bekymre dig for, om de vælter ud på vejen under turen. På den måde kan du let og sikkert fragte dine ting. Når du mangler en ny box/cargo trailer, er en variant fra WM Meyer et rigtig godt bud. Den solide kvalitet, som det tyske mærke byder på, er anerkendt i hele Europa. Hos os har du mulighed for at se nærmere på WM Meyer box/cargo traileren, som har Sandwichpolyester fra egen fabrik, hele plader uden samlinger i siden og mange andre fordele.

Det kan også være, at det er en WM Meyer box/cargo trailer med rampe, du er på udkig efter? Så er du kommet til den rette forhandler. Hos Trailergaarden Gantrup finder du modellen med næsehjul, påløbsremse og meget mere. Se dem her på siden.

 

WM Meyer køletrailer holder dine mad- og drikkevarer friske

Når store mængder øl, vand og mad skal holdes kolde under transport, så er køletraileren guld værd. På grund af afkølingen kommer de store mængder mad og drikke til at være friske i lang tid. Det kan eksempelvis være i forbindelse med en byfest eller en festival, at behovet for afkøling opstår. En WM Meyer køletrailer kan du trygt lægge dine lækre mad- og drikkevarer ind i. For siden 1965 har folkene bag det tyske WM Meyer vægtet kvalitet højt, når det kommer til trailere såvel som køletrailere. Så hvis du som mange andre forbinder Tyskland med kvalitet og pålidelighed, vil din nye køletrailer fra dette mærke blot bekræfte billedet.

I vores udvalg på denne side kan du tage et kig på WM Meyer køletraileren med isolering i døre og isolering i bund samt sikkerhedsåbning af døre. Husk i øvrigt, at vi hos Trailergaarden Gantrup altid er klar til en snak, hvis du har brug for at vende dine overvejelser, inden du træffer den endelige beslutning om valget af dine nye køletrailer fra det tyske kvalitetsmærke.

loader
Indlæser...